logo songteksten.net

John Mayer naar Nederland voor Pinkpop

(Novum) - John Mayer komt dit voorjaar weer naar Nederland. De zanger, bekend van hits als Who Says, Heartbreak Warfare en Daughters, staat in juni op Pinkpop. Dat is woensdag bekendgemaakt tijdens de traditionele persconferentie van het Limburgse festival.

Mayer, die in oktober twee concerten in Amsterdam gaf, staat op de eerste festivaldag, zaterdag 7 juni. Diezelfde dag treden ook onder meer Live-frontman Ed Kowalczyk, White Lies en Joe Bonamassa op.

Dat The Rolling Stones op zaterdag 7 juni van de partij zijn bij Pinkpop, werd woensdagochtend bevestigd door de band zelf.

Op de tweede festivaldag staan onder meer The Kooks, Limp Bizkit en John Newman op het podium. De zondag van Pinkpop wordt afgesloten door Arctic Monkeys. "Het was niet eenvoudig om die te strikken", zei Smeets over de Arctic Monkeys.

Aan de line-up van de laatste festivaldag zijn onder meer Biffy Clyro, Rob Zombie en Clean Bandit toegevoegd. Pinkpop maakte eerder al bekend dat Metallica de 45e editie van het festival afsluit. Ook de komst van Arcade Fire, Stromae en Jake Bugg was al bekend. De line-up van Pinkpop is bijna compleet, voor elke festivaldag wordt nog een artiest gezocht.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren