logo songteksten.net

Lady Gaga blut tijdens Monster Ball-toer

(Novum) - Lady Gaga heeft er niet altijd even warmpjes bij gezeten. Zelfs in 2009, toen ze al lang en breed een superster was, zat de zangeres in hevige geldnood. "Ik had drie miljoen op de bank staan en heb alles uitgegeven aan een nieuw decor voor Monster Ball", zegt ze in een nieuwe documentaire, schrijft de Britse boulevardkrant The Daily Mirror zondag.

"Ik was tijdens de hele toer dus bankroet", vertelt de inmiddels 27-jarige zangeres over de concerttour. "Ik weet nog dat ik thuis kwam en dat mijn vader zei dat hij er niets van begreep. 'Je nieuwe single Bad Romance is uit, je bent de hele tijd op de radio, iedereen heeft het over je maar je hebt nog geen cent om aan je gat te krabben'."

Het popicoon weet nog hoe ze haar vader vroeg vooral vertrouwen in haar te blijven houden. "Ik zei: 'Laat me deze show opvoeren, want ik denk dat ik zo de aandacht kan krijgen van Arthur Fogel'. En dat lukte."

Fogel geldt als een van de meest vooraanstaande muziekpromotors ter wereld. Uiteindelijk zou Monster Ball uitgroeien tot een megasucces, waarmee Gaga zo'n veertig miljoen zou verdienen. "Dat heeft mijn hele leven, en dat van mijn familie, veranderd."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren