logo songteksten.net

Lady Gaga is onderdanig in relatie

(Novum) - Lady Gaga heeft in haar relatie met Taylor Kinney niet de broek aan. "Hij heeft het helemaal voor het zeggen. Als ik thuis ben dan zijn mijn schoenen uit en maak ik wat te eten voor hem", zei de zangeres op de Amerikaanse radiozender Sirius XM. "Hij heeft ook een baan en heeft het heel erg druk."

De 27-jarige zangeres, die sinds 2011 een relatie heeft met de acteur, vindt het wel fijn dat ze thuis niet dominant is. "Ik heb het al de hele dag voor het zeggen. Het laatste wat ik wil, is tegen hem zeggen wat hij wel en niet moet doen", legt Gaga uit. "Het is niet goed voor relaties om de baas te spelen over mannen."

De zangeres deed vorig jaar al uit de doeken dat haar vriend stiekem erg raar is. "Hij is heel erg vreemd en wij vullen elkaars gekkigheden volledig aan", zei ze destijds in de talkshow van Ellen DeGeneres. De 32-jarige Kinney liet echter eerder dit jaar weten dat hij wat gereserveerder is dan zijn partner. "Om een of anderen reden werkt het", zei hij tegen entertainmentzender E! "Het werkt gewoon"

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren