logo songteksten.net

Paloma Faith vindt Beyoncé te bloot

(Novum) - Paloma Faith vindt dat collega-feministe Beyoncé haar kleren aan moet houden. "Met haar verschijning loopt Beyoncé het risico de verkeerde boodschap over te brengen aan jongeren", zegt de 32-jarige Britse zangeres over de zangeres van onder meer Run the World (Girls).

"Ik wil niet dat jonge meiden denken dat ze hun kleren moeten uittrekken om succesvol te worden", vertelt Paloma Faith, bekend van de hit Can't Rely on You, voor de camera van Novum Nieuws. "Succes bereik je door een goede opleiding te volgen, moedig te zijn en met een goed gevoel voor humor."

De zangeres, die werd geboren als Paloma Faith Blomfield, is zelf helemaal niet van plan veel huid te laten zien. "Ik ben een feministe en daar ben ik heel trots op. Ik zie mezelf als gelijkwaardig met mannen. Veel bekende vrouwen gebruiken seks om gezag af te dwingen. Die behoefte heb ik niet, ik zie het mannen ook niet doen."

Volgens Blomfield gebruiken mannen in de muziekwereld juist steeds vaker hun kwetsbare kant om populariteit te winnen. "Dat vind ik heerlijk. Vrouwen hoeven het machobeeld niet te blijven bevestigen, da hebben we in het Westen helemaal niet nodig. We kunnen onszelf zijn en blij zijn dat we grappig, slim en sensueel zijn. We kunnen sexy zijn zonder naakt te gaan."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren