logo songteksten.net

Paloma Faith zet vraagtekens bij ware liefde

(Novum) - Paloma Faith noemt ware liefde een onrealistisch ideaal. Toch gelooft de 32-jarige zangeres wel dat echte liefde bestaat. "Ik heb het een paar keer gezien, dat mensen hun zielsverwant tegenkomen en dat dat standhoudt", vertelt de zangeres voor de camera van Novum Nieuws. "Maar dat is heel zeldzaam."

De ouders van Paloma Faith Blomfield scheidden toen de zangeres 2 jaar was en dat heeft haar getekend. "Ik leerde al heel vroeg dat relaties niet voor altijd zijn. Mijn moeder zei ooit: lees je kinderen geen sprookjes voor, want dan groeien ze op met een onrealistisch beeld van de liefde."

Desondanks zegt Blomfield, bekend van nummers als Stone Cold Sober en Can't Rely On You, te verlangen naar een grote liefde. "Maar ik ben ook realistisch. Ik wil graag dat liefde enkel rozengeur en maneschijn is, maar dat is het niet. Het gaat om elkaar accepteren en een relatie vergt werk."

Blomfield is momenteel gelukkig in de liefde. "Zo heeft het nooit eerder in mijn leven gevoeld", vertelt de zangeres, die in 2005 een paar maanden getrouwd was. "Ik voel me aangetrokken tot iemand die ik geweldig vind en dat gevoel is wederzijds. In het verleden was dat meestal niet zo. Dan vond ik iemand niet zo leuk, terwijl hij wel gek was op mij of juist andersom. Dit keer is het in balans."

Toch durft Blomfield niet te stellen dat ze tot haar dood bij haar vriend blijft. "Hij zei laatst: dit voelt als iets voor de lange termijn. Toen ik hem vroeg wat hij met de lange termijn bedoelt, zei hij: misschien tien jaar. Dat zou voor mij een groot succes zijn."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren