logo songteksten.net

Jermaine Jackson teleurgesteld in ex Michael

(Novum) - Jermaine Jackson heeft geen slechte invloed op de kinderen van zijn broer Michael. Dat zegt hij in reactie op het nieuws dat de ex-vrouw van de King of Pop de voogdij wil over de kinderen die ze met Michael kreeg, Paris en Prince. Debbie Rowe maakt zich zorgen over de omgeving waarin de twee opgroeien.

"Wat ze zegt, dat ik een slechte invloed heb op de kinderen, dat is een leugen", zegt Jermaine tegen de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ. "Ik ben erg teleurgesteld, want ik ben sinds het begin heel aardig voor haar geweest. Ik heb altijd geprobeerd haar het gevoel te geven dat ze bij de familie hoort."

"Iedereen geeft de familie altijd de schuld omdat wordt gedacht dat de familie achter geld aan zit. We werken gewoon en hebben in het verleden geld verdiend", doelt Jermaine op The Jackson 5-periode. "Zonder The Jackson 5 was er geen Michael Jackson. Dat was voor hem de basis om te worden wie hij was. Ik hou van hem, van zijn kinderen en van Debbie."

De 55-jarige Rowe en Michael, die in juni exact vijf jaar geleden op 50-jarige leeftijd overleed, trouwden in 1996 en scheidden drie jaar later. De zanger kreeg toen de volledige voogdij over Paris en Prince. De voogdij over de twee ligt momenteel bij Katherine en TJ Jackson, de moeder en neef van Michael.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren