logo songteksten.net

Kids mogen niet naar Britse shows One Direction

(Novum) - Jonge fans van One Direction kunnen in Groot-Brittanniƫ mogelijk niet naar het concert van hun favoriete boyband. Kinderen onder de 12 jaar mogen geen staanplaatsen en fans onder de 16 jaar mogen niet zonder begeleiding naar binnen. Dat schrijft de Britse krant Daily Mirror.

De Britse optredens van de wereldtournee van One Direction waren in mum van tijd uitverkocht en daardoor is het mogelijk dat jonge fans kaartjes hebben gekocht zonder te weten dat ze misschien niet naar binnen mogen. Bij de poorten wordt streng gecontroleerd of de gillende fans wel aan de gestelde leeftijdseisen voldoen.

"De beperkingen zijn door de toerpromotor opgelegd om de veiligheid van alle concertgangers te garanderen", zegt het hoofd van de beveiliging van Stadium of Light in Sunderland, waar boyband volgende maand optreedt. "Het is een heel ander soort evenement dan dat we normaal gesproken huisvesten."

Jonge fans in Nederland hoeven zich geen zorgen te maken over de Amsterdamse concerten van One Direction. Een woordvoerder van concertorganisator Mojo laat weten dat er geen leeftijdsgrenzen aan de shows in juni zijn verbonden. "Dat is in Nederland niet gebruikelijk."

De boyband staat op 24 en 25 juni in de Amsterdam Arena. One Direction is de eerste boyband die twee keer achter elkaar in het stadion optreedt.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren