logo songteksten.net

Jandino Asporaat baalt van Geer en Goor

(Novum) - Met Gordon en Gerard Joling is geen land te bezeilen. Dat vindt Jandino Asporaat althans, die met de twee te zien is in de nieuwe improvisatieshow Alles Mag op Vrijdag. "Ze luisteren niet, ze doen maar wat ze willen, ze maken ruzie met elkaar", zegt Asporaat voor de camera van Novum Nieuws.

Volgens de 33-jarige Asporaat is Gordon de grootste lastpak. "Maar weet je wat het met hem is: als hij een nare opmerking over je maakt, betekent dat dat hij van je houdt. Als hij niks zegt, moet je uitkijken. Dus als hij langsloopt en hij zegt niks, ga ik twijfelen aan mezelf."

"Die jongen is net begonnen natuurlijk, dit is z'n eerste grote klus. Die moet je niet serieus nemen", reageert de 45-jarige Gordon op de aantijgingen van Asporaat, die de leiding heeft in het nieuwe programma. Toch geeft de zanger, die samen met Joling teamcaptain is, toe dat er een kern van waarheid zit in de woorden van Asporaat. "'s Avonds bij de opnamen gaat er natuurlijk een wijntje in, dan zijn we helemaal niet meer te houden. Maar zoals de titel zegt: alles mag op vrijdag. Daar moet hij maar aan wennen."

De 53-jarige Joling heeft wel enigszins te doen met Asporaat. "Wij zijn vreselijk voor die man, want we roepen en schreeuwen maar wat. Hij is degene die het eigenlijk moet leiden, maar dat gaat nog wel eens een beetje mis. En het is natuurlijk vreselijk om met twee van die kwasten te werken. Wij zijn niet alleen doorgewinterd, maar ook lastig."

Ook Joling vindt dat Gordon nog een tandje erger is dan hij. "Hij is heel snel en vlug en heel snel geïrriteerd, waar ik dan weer vreselijk om moet lachen. Maar aan de andere kant is hij ook wel weer heel fanatiek."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren