logo songteksten.net

Gervais mogelijk als David Brent naar Glastonbury

(Novum) - Ricky Gervais sluit niet uit dat hij als David Brent, zijn personage uit The Office, te zien is op Glastonbury. "Het zou kunnen", zei de acteur en muzikant tegen het Britse radio- en tv-blad Radio Times.

Gervais, die tussen 2001 en 2003 op de Britse tv te zien was als Brent, houdt wel een slag om de arm. "Het zou geweldig zijn voor Ricky Gervais, maar ik weet niet of ik een optreden van David Brent op Glastonbury kan verantwoorden, aangezien hij geen echte popster kan worden."

De 52-jarige Gervais geeft volgende maand een aantal optredens als Brent in Groot-Brittanniƫ met zijn band Foregone Conclusion. "Het is een beetje raar", zegt Gervais over zijn alter ego. "Zijn optredens zijn sneller uitverkocht dan die van de Rolling Stones."

De komiek besloot Brent weer terug te halen nadat hij het personage vorig jaar had opgevoerd tijdens Comic Relief. "Ik hou van David Brent en hij is nooit echt weggeweest", stelt Gervais. "Maar ik wilde ook andere dingen doen. Ik wilde niet alleen maar terugvallen op The Office. Nu doe ik dat wel, en het is fantastisch."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren