logo songteksten.net

'René Froger steunt zieke manager niet'

(Novum) - René Froger heeft zijn oude manager John van Katwijk nog geen persoonlijk bericht gestuurd nu hij darmkanker heeft. "Per slot van rekening heeft René zelf te maken gehad met prostaatkanker, dan weet je toch hoe zoiets erin hakt, zou je zeggen", zegt Van Katwijk, die de zanger heeft ontdekt, in het AD.

Hoewel Froger nog niet persoonlijk zijn steun heeft betuigt, laat hij wel in het AD weten het 'verschrikkelijk' te vinden wat Van Katwijk overkomt. "Ik zal hem dan ook zeker snel persoonlijk beterschap wensen", zegt de zanger. "Dat het er nog niet van is gekomen, heeft alles te maken met het feit dat ik eerst wilde weten wat er met hem aan de hand is, je hoort zoveel verschillende verhalen."

De 62-jarige Van Katwijk, die ook Patricia Paay heeft vertegenwoordigd, kreeg vorige maand te horen dat hij drie goedaardige gezwellen en een kwaadaardige tumor in zijn darmen heeft. "Toen ik dat hoorde stortte mijn wereld wel even in." De artiestenmanager moet over een paar weken onder het mes. Dan wordt het kwaadaardige gezwel verwijderd. Van Katwijk heeft geen uitzaaiingen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren