logo songteksten.net

Lodewijk Hoekstra werkt nog aan huwelijk

(Novum) - De huwelijksproblemen van Lodewijk Hoekstra zijn nog niet voorbij. De RTL 4-tuinman, die vorige maand bekendmaakte dat het niet goed gaat tussen hem en zijn vrouw Kristel, woont voorlopig apart van zijn geliefde.

"De reden dat het misliep tussen Kristel en mij ligt denk ik vooral aan het feit dat we ooit een valse start hebben gehad", zegt de 37-jarige Hoekstra, die drie jaar geleden trouwde, in Story. "Het is eigenlijk veel te snel gegaan in het begin. Nadat we elkaar een keer vluchtig gezien hadden en kort daarna met elkaar aan de praat raakten op een feestje van gezamenlijke vrienden, hadden we eigenlijk binnen een recordtijd een serieuze relatie."

Ook de bekendheid van Hoekstra draagt volgens de tuinman niet bij aan het oplossen van zijn sores. "Maar we blijven de schouders eronder zetten, we willen dat alles weer goed komt." Volgens Hoekstra is het wel beter dat het stel, dat twee kinderen heeft, voorlopig apart van elkaar blijft wonen. "We hebben het beiden nog steeds erg druk en dan is het in de huidige situatie wijs om elkaar wat ruimte te gunnen om bepaalde dingen goed te kunnen overdenken."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren