logo songteksten.net

Cartoonist fleurt Ferrari Tom Boonen op

(Novum) - Striptekenaar Jeroom heeft de Ferrari van de Belgische wielrenner Tom Boonen versierd met tekeningen. De cartoonist, die woensdagnacht een deel van de tekeningen liet zien met een foto op Twitter, spreekt van een uit de hand gelopen grap. "Weer iets om van m'n bucket list af te strepen: het verkrachten van een F430", luidt het commentaar bij de foto.

Onder meer het gezicht van Boonen, dolfijnen en een groot boerenpaard schitteren op de dure bolide. "Tom en ik troffen elkaar tijdens de zomer geregeld op het circuit van Spa. Ik rijd met een Porsche rond, hij met een Ferrari", vertelt Jeroom aan de Belgische krant Het Laatste Nieuws. "We zaten wat te lullen en van het een kwam het ander."

De kunstenaar vond Boonens auto saai en heeft hem wat gepimpt. "En voor je het weet, heb je dus een lelijke wagen", grapt de kunstenaar. Hij werkte de hele winter aan de tekeningen. De afspraak is dat Boonen er nu een jaar mee rondrijdt.

Wat de 'wraak' van Boonen wordt is nog niet bekend, maar Jeroom gaat wel extra op zijn auto letten. "Het idee dat Tom achter m'n rug hetzelfde kan doen, daar ben ik vannacht toch wakker van geworden. Ik zal erop letten dat ik m'n wagen geen hele dagen in de garage laat."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren