logo songteksten.net

Jenny McCarthy trouwt met Donnie Wahlberg

(Novum) - Donnie Wahlberg heeft Jenny McCarthy ten huwelijk gevraagd. Dat onthulde de 41-jarige actrice woensdag in The View, schrijven diverse Amerikaanse media. "Ik ben net verloofd", riep McCarthy, waarna ze haar hand met daaraan de verlovingsring liet zien.

"Het is een gele saffier", glunderde de actrice, die het niet droog kon houden toen ze over haar verloving vertelde. McCarthy vertelde dat haar zoon Evan assisteerde bij het huwelijksaanzoek, dat afgelopen weekeinde plaatsvond.

Een trouwdatum hebben Wahlberg en McCarthy, die eerder lange tijd samen was met acteur Jim Carrey, nog niet. "Dat weten we nog niet", antwoordde de actrice op de vraag wanneer de bruiloft plaatsvindt.

McCarthy en de 44-jarige New Kid on the Block daten sinds vorig jaar zomer. Beiden trouwden al eens eerder. McCarthy trouwde in 1999 met regisseur John Mallory Asher. Met hem kreeg ze in 2002 haar zoon Evan. Drie jaar na de geboorte van het kereltje liep het huwelijk op de klippen.

Wahlberg stond eveneens in 1999 voor het altaar. De zanger en acteur, oudere broer van acteur Mark Wahlberg, kreeg twee zoons met Kim Fey. Xavier is inmiddels 21 jaar, Elijah is 12 jaar oud. Wahlberg scheidde in 2008.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren