logo songteksten.net

Prins George heeft eerste huwelijksaanzoek op zak

(Novum) - Prins George doet het goed bij het jonge vrouwelijke schoon in Nieuw-Zeeland. De acht maanden oude prins heeft zijn eerste huwelijksaanzoek al binnen. De Nieuw-Zeelandse baby Ruby droeg woensdag, tijdens het bezoek van prins William en hertogin Kate in Wellington, een T-shirt met de tekst 'trouw met me, George'. Verschillende Amerikaanse media plaatsten foto's van het meisje.

De elf maanden oude dame had ook de Britse vlag in haar knuistje en trok voor de gelegenheid een tutu aan. Hoewel de kleine prins woensdag niet in Wellington was en niet kon reageren op het aanzoek, liep William op Ruby af. De prins begroette het goedlachse meisje en haar ouders en riep ook zijn vrouw Kate om de 'absoluut prachtige' Ruby te ontmoeten.

De royals, die op staatsbezoek zijn in Australiƫ en Nieuw-Zeeland, zijn donderdag in het Australische Sydney aangekomen. William, Kate en George keren eind april weer terug naar Groot-Brittanniƫ. Het staatsbezoek is de eerste overzeese reis voor het kleine prinsje.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren