logo songteksten.net

Bo Saris sluit emigratie bij succes niet uit

(Novum) - Bo Saris pakt wellicht ooit zijn muziekkoffers om naar het buitenland te vertrekken. De zanger wil, bij groot internationaal succes, best verkassen. "Als dit aantrekt, is emigreren zeker mogelijk", zegt de zanger, die vroeger optrad onder zijn echte naam Boris Titulaer, tegen Novum Nieuws.

Hoewel de zanger dol is op Nederland, ziet hij het in de toekomst best zitten om te verhuizen naar Londen. "Het is daar fantastisch", weet de zanger, die in 2011 tijdelijk naar Engeland verhuisde om aan zijn nieuwe plaat te werken. Wel weet de zanger dat het lastig is om met zijn hele gezin de biezen te pakken. "Het is er erg duur, dus als je daar wilt wonen met een gezin moet je echt flink succes hebben geboekt."

Voorlopig richt de 33-jarige Saris, die vrijdag zijn vierde studioplaat Gold uitbrengt, zich eerst vooral op het spelen. "De focus ligt nu eerst op de band en we willen de toer zo goed mogelijk neerzetten", zegt de zanger. "Ik probeer steeds een stapje verder te komen en mezelf te verbeteren."

Saris, die talentenjacht Idols in 2004 op zijn naam schreef, vindt dan ook dat hij zichzelf op zijn nieuwe album van zijn beste kant laat horen. "Ik ben er echt heel erg trots op." De zanger vindt dat zijn verhuizing naar Londen goed terug te horen is op Gold. "De plaat geeft mijn op-en-neergependel goed weer. Behalve dat je terughoort dat ik mijn thuis en gezin mis, komen ook de ervaringen die je opdoet terug."

Ook de tijd die Saris genomen voor het album - voorganger Live My Life verscheen in 2009 - heeft de plaat goedgedaan. "Ik heb alles tot in de puntjes voor kunnen bereiden, waardoor ik echt het gevoel heb dat de plaat zijn doel heeft bereikt."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren