logo songteksten.net

Talkshow Eva Jinek moet mogelijk verhuizen

(Novum) - Eva Jinek raakt haar plek op de zondagmiddag mogelijk kwijt. "Op dit moment zijn we met de NPO in gesprek over de beste plek voor de talkshow van Eva Jinek. Ze verliest dus geen talkshow, ze is mogelijk alleen op een ander moment te zien", reageert de KRO-NCRV vrijdagmiddag op berichtgeving van De Telegraaf.

Zowel de NPO als de KRO-NCRV kon vrijdag niets zeggen over de reden achter de verschuiving. Het programma op Nederland 2 trok de afgelopen weken tussen de 170 duizend en 250 duizend kijkers.

De krant berichtte vrijdagochtend dat Jineks programma na de zomer niet terugkeert op, omdat het plaats moet maken voor kunstprogrammering. De NPO zou eraan denken de talkshow te vervangen met een muziekmagazine van Paul Witteman.

De presentatrice wordt op haar beurt genoemd als opvolger van Witteman. Hij maakte woensdag bekend te stoppen met Pauw & Witteman, waarmee volgende maand een einde komt aan de latenighttalkshow. De KRO-NCRV hoopt volgend jaar op die plek op Nederland 1 een programma met Jinek uit te zenden.

Jinek maakte vorig jaar de overstap van WNL naar de KRO. Ze is momenteel ook te zien als presentatrice van Eén op Eén, dat ze afwisselend presenteert met Sven Kockelmann.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren