logo songteksten.net

Slachtoffer Chris Brown 'enkel uit op geld'

(Novum/AP) - De man die beweert dat hij in Washington DC in elkaar is getimmerd door Chris Brown en zijn bodyguard, is enkel uit op geld. Dat meent de advocaat van Browns lijfwacht. Een rechtbank in Washington boog zich donderdag over de zaak van de bodyguard.

De 20-jarige Parker Adams is uit op drie miljoen dollar, anderhalf miljoen van Brown en anderhalf miljoen van zijn lijfwacht. "Hij wil snel rijk worden", betoogde de advocaat van bodyguard Christopher Hollosy. "Hij wil geld verdienen aan dit incident."

Adams beweert dat hij in oktober is mishandeld door het duo. De man zegt dat hij klappen ontving nadat hij een selfie had gemaakt met Brown. Volgens Browns bodyguard was Adams echter van plan de tourbus van de zanger te betreden. Adams vertelde donderdag dat hij de tik die hij van Brown kreeg zou beoordelen met een zes. Die van de bodyguard kwam harder aan, Adams geeft die uithaal een tien.

Het slachtoffer hield onder meer een gebroken neus over aan zijn aanvaring met Brown. Die moest Adams in een ziekenhuis laten behandelen, wat hem enkele duizenden dollars heeft gekost. De kosten staan volgens Hollosy's advocaat niet in verhouding met de geëiste schadevergoeding.

Hoeveel geld er uit zijn naam wordt geëist, moest Adams naar eigen zeggen uit de media vernemen. De man vertelde dat het niet zijn idee was een rechtszaak aan te spannen en dat zijn advocaat het schadebedrag heeft bedacht.

Of Adams een schadevergoeding krijgt en of Hollosy moet brommen voor het uitdelen van een tik wordt mogelijk vrijdag al duidelijk. Zodra de rechter zich heeft uitgesproken over de zaak van Hollosy buigt hij zich over de aanklachten tegen Brown. Een veroordeling kan grote gevolgen hebben voor de 24-jarige zanger. Ten tijde van het opstootje zat Brown nog in een proeftijd. Die kreeg hij opgelegd nadat hij in februari 2009 zijn toenmalige vriendin Rihanna mishandelde.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren