logo songteksten.net

Whoopi Goldberg schrijft column over cannabis

(Novum) - Whoopi Goldberg mag na een carrière als actrice en talkshowpresentatrice een derde vak op haar cv zetten. Ze schrijft sinds donderdag een tweemaandelijkse column over wiet en hasj voor de website The Cannabist, van de Amerikaanse krant The Denver Post. De 58-jarige Goldberg laat weten dat het roken van medicinale marihuana voor haar een haast bovennatuurlijke werking heeft.

In haar eerste artikel, met de titel My Vape Pen and I: a Love Story, vertelt Goldberg uitgebreid over haar zeer positieve ervaringen met een elektronische sigaret. "Die heeft mijn leven veranderd. Nee ik overdrijf niet. Haar naam is Sippy. Ja, het is een zij."

Goldberg schrijft hoe ze als gevolg van een oogaandoening al jaren lijdt aan hevige hoofdpijn, die vanuit het niets komt opzetten. "Mijn hoofd doet pijn, mijn ogen kunnen niet focussen en mijn hele lichaam voelt gespannen. Maar dan vind ik haar en wordt alles weer kalm. Het is heerlijk."

Toch wil Goldberg benadrukken dat ze niets illegaals doet, en dat ze nooit stoned op tv verschijnt. "Het scheelt dat ik weet wanneer ik het kan doen", zegt de Hollywoodster. "Tijdens mijn dagelijkse werk moet ik helder blijven. Maar als ik na de show iets nodig heb, is ze daar. En als ik geen pijn heb, zit ze in elk geval in mijn handtasje."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren