logo songteksten.net

Lindsay Lohan ontkent drankgebruik op Coachella

(Novum) - Lindsay Lohan zegt afgelopen weekeinde helemaal geen alcohol te hebben gedronken op het Amerikaanse muziekfestival Coachella. "Nee, dat heb ik niet gedaan. Ik was enkel aan het feesten door te dansen, wat misschien op een bepaalde manier is opgevat", zei de actrice donderdag in de Amerikaanse talkshow Watch What Happens Live.

De 27-jarige Lohan, die vorige zomer voor de zoveelste keer de afkickkliniek verliet, had zich volgens ingewijden op het festival volgegoten met wodka. "Ik was de hele tijd met mijn familie en zondag ging ik in mijn eentje naar concerten van Arcade Fire en Beck en dat was heel erg leuk", vertelde de actrice.

Lohan heeft zich naar eigen zeggen zonder drank erg vermaakt. "Dit was mijn leukste Coachella", zei ze. "Andere jaren dat ik er was, was het een ander verhaal. Maar dit was een leuk reisje met mijn familie."

Tijdens haar laatste verblijf in een kliniek heeft Lohan ook een lijstje met bedpartners moeten samenstellen. De lijst met 36 namen, waar onder anderen Justin Timberlake, Ashton Kutcher en James Franco op staan, lekte onlangs uit.

Franco ontkende destijds dat hij met de actrice het bed heeft gedeeld. Volgens Lohan zijn de namen echt. "Iemand heeft er waarschijnlijk een foto van gemaakt en omdat het zo persoonlijk is is dat erg jammer."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren