logo songteksten.net

'Hertogin Kate grapt over kalende echtgenoot'

(Novum) - Hertogin Kate kan wel lachen om de kalende prins William. De Britse royal zou vrijdag tijdens een paasshow in Sydney hebben gegrapt dat haar man een pruik van alpacawol goed kan gebruiken. "De prins was erg geïnteresseerd in mijn wol, waarop de hertogin zei dat hij maar een pluk op zijn hoofd moest zetten", zei een Australiër tegen het Amerikaanse blad People.

Kate zou vinden dat William de wol beter kon gebruiken dan zij. "Daar moest hij om lachen", zei de man. Tijdens het evenement, dat jaarlijks wordt georganiseerd om Pasen te vieren, bekeek het Britse paar onder meer kunstwerken, bloemen en dieren.

De 32-jarige Kate en de 31-jarige William waren erg te spreken over een schaap met de naam Fred, dat ze stukjes appel voerden. "Ze waren erg onder de indruk van hoe groot hij was en hoe zacht zijn wol", zei de eigenaar van Fred.

De royals, die op bezoek zijn in Australië en Nieuw-Zeeland, zijn donderdag in Sydney aangekomen. William, Kate en zoontje George keren eind april weer terug naar Groot-Brittannië. Het is de eerste overzeese reis voor het kleine prinsje.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren