logo songteksten.net

'Eihoofd' Maik de Boer leidt tot paaswedstrijd

(Novum) - Het kale, gladde hoofd van Maik de Boer heeft tijdens het paasfeest met zijn familie geleid tot een wedstrijd paaseieren beschilderen. "Alle familieleden moesten proberen mijn hoofd zo goed mogelijk op een paasei te schilderen", lacht de stylist voor de camera van Novum Nieuws.

"Ik kom uit een katholiek gezin, wij vieren Pasen altijd met de hele familie", zegt De Boer. "Het is een enorm gezelschap, maar elk jaar heel gezellig."

"Vorig jaar besloot ineens iemand mijn hoofd op een ei te schilderen", vertelt De Boer. "Tja, toen was het hek van de dam. Ik mocht aan de winnaar de prijs uitreiken."

Trots toont de stylist een foto op zijn mobieltje van een verzameling eieren in keurige dopjes. Op elk is een geschilderde ringbaard en een zwart brilmontuur te zien. "Ze lijken fantastisch toch? Daar heb je geen Carlo Boszhard voor nodig", zegt hij, doelend op de presentator die hem al jaren gretig imiteert.

Ook Arie Boomsma viert graag Pasen. "Ik vind het een prachtfeest", zegt de presentator. "Het is het feest van een nieuw begin, of je nu gelovig bent of niet. Het dwingt je ook even de rust te nemen en je leven te bezien. Ik ga altijd naar de kerk met vrienden en ga dan mijn komende jaar plannen."

Linda de Mol is wellicht nog het meest bescheiden in haar paasviering. Voor haar dan ook geen grootse familiefeesten en manden vol beschilderde eieren. "We gaan lekker de zon opzoeken, want mijn kinderen hebben vakantie", zegt de presentatrice en actrice.

"Ze zijn inmiddels ook te groot om nog paaseieren te willen zoeken", gaat de 49-jarige De Mol verder. "Misschien dat ik nog gele servetjes en een paasbrood meeneem, maar daar houdt dan wel bij op."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren