logo songteksten.net

Ruziënde familie begraaft Mickey Rooney

(Novum) - Mickey Rooney is zaterdag begraven op de Hollywood Forever Cemetary. De acteur ligt hiermee tussen sterren als Cecil B. De Mille en Rudolph Valentino, zoals hij had gewild, schrijft de Amerikaanse krant New York Daily News. De teraardebestelling volgde na een kort geding over Rooneys stoffelijk overschot.

Rooney zou zelf altijd hebben aangegeven te willen worden begraven in Hollywood. Kort na zijn dood, op 6 april, eiste zijn nog wettige echtgenote Janice echter zijn lichaam op. De twee waren officieus al jaren geleden gescheiden, maar de documenten bleken nog niet volledig te zijn ingevuld.

Na zijn dood bleek Rooney, die 93 werd, zowel Janice als acht van zijn negen kinderen uit zijn testament te hebben geschrapt. De acht telgen lieten vrijdag weten de dood van hun vader toch immens te betreuren. "We missen onze vader vreselijk en rouwen des te meer omdat we de laatste paar moeilijke jaren geen deel mochten uitmaken van zijn leven."

Tijdens de begrafenis zaterdag was maar een deel van de familie aanwezig. De rest had al afscheid van de acteur genomen tijdens een andere dienst.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren