logo songteksten.net

Alain Clark droomt van internationaal succes

(Novum) - Alain Clark ziet het wel zitten om in de toekomst internationaal door te breken. "Ik heb nog altijd de wens om buiten de grens ook muziek te maken", zegt de zanger voor de camera van Novum Nieuws. "Ik heb op toffe podia gestaan in verschillende landen en ik hoop dat uit te breiden."

Volgens Clark is doorbreken in het buitenland vooral interessant omdat je dan meer plekken hebt om op te treden. "De markt en het aantal podia vergroot." Toch is de zanger niet al te veel bezig om over de grens succesvol te worden. "Het is niet de missie: die is nog steeds muziek maken."

Ook Niels Geusebroek lijkt het leuk om in het buitenland te spelen. "Dan is de wereld je speelveld en kun je elke avond spelen. Een beetje muzikant wil dat", legt de zanger uit. Toch is Geusebroek het nog niet zat om in de Nederlandse zalen te spelen. "Nederland is zeker nog niet te klein."

Mr. Probz, die in verschillende landen al in de hitlijsten staat, maalt niet te veel over hits over de grens. "Ik neem het 'as I go'. Daar moet je niet te veel over nadenken." Hoewel de rapper niet te veel bezig is met een internationale carrière, vindt hij wel dat hij een internationaal geluid heeft. "Het is in het Engels en je kunt het overal draaien. Mijn muziek is universeel."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren