logo songteksten.net

Sterren brengen Peaches Geldof laatste groet

(Novum) - Veel sterren hebben maandag afscheid genomen van Peaches Geldof. Onder anderen Kate Moss, de oud-bassist van The Rolling Stones Bill Wyman en muzikant Jools Holland woonden de uitvaart van de 25-jarige Geldof bij. Dat melden verschillende Britse media.

De dochter van zanger Bob Geldof werd in de St Mary Magdalene & St Lawrence-kerk in Kent een laatste groet gebracht. Zo werd Peaches toegesproken door verschillende familieleden, onder wie haar vader. De kerk ligt direct naast de woning van Bob Geldof. Peaches trouwde er in 2012 met haar man Tom Cohen. Ook werd in de kerk in 2000 een laatste groet gebracht aan haar moeder Paula Yates, die in 2000 overleed aan een overdosis.

Geldof lag in een lichtblauwe kist die was beschilderd met bloemen en een portret van Peaches met haar man en twee zoontjes. Naar verluidt wordt ze later gecremeerd en wordt haar as uitgestrooid in de tuin bij de kerk.

Geldof werd twee weken geleden dood aangetroffen in haar appartement in Kent. Hoe ze overleed is nog onduidelijk. Een autopsie op haar lichaam kon geen uitsluitsel geven over de doodsoorzaak. Het wachten is op de resultaten van het toxicologisch onderzoek.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren