logo songteksten.net

Saar Koningsberger is wilde haren kwijt

(Novum) - Saar Koningsberger hoopt voorgoed van haar wilde haren verlost te zijn. "Vroeger was ik een ontzettende stuiterbal met een grote waffel", zegt de presentatrice in Viva. "Nu ben ik rustiger, bewuster en geniet ik meer van wat ik heb."

De 26-jarige Koningsberger zegt graag te reizen en heeft naar eigen zeggen de liefste vriend en familie van de wereld. Het heeft wel even geduurd voor ze minder gejaagd door het leven kon gaan.

"Ik heb mijn hele carrière veel gewerkt", zegt Koningsberger. "Toen ik net bij TMF zat, maakte ik weken van tachtig uur. Ik mocht zeven programma's maken, awardshows presenteren voor dertigduizend man. Het was een überkick aan de ene kant, maar ook letterlijk killing."

Op een gegeven moment was de presentatrice 'erg moe'. "Ik wilde alleen maar in bed huilen onder een deken. Dat heb ik een week gedaan. Toen kon ik er weer tegenaan. Ik blijf er ook weer niet te lang in hangen. Daar heb ik te veel energie voor."

Het leven van Koningsberger, die voor Veronica tegenwoordig een muziekprogramma maakt, is tegenwoordig een stuk minder spectaculair dan vroeger. "Ik ga echt nog wel stappen, maar niet meer zo vaak. Dan drink ik wodka en heel soms gebruik ik drugs, zoals xtc. Maar dat gebeurt zelden."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren