logo songteksten.net

Thomas Berge houdt huwelijk nog even af

(Novum) - Thomas Berge wil zijn vriendin Myrthe Mylius voorlopig nog niet ten huwelijk vragen. Hoewel de twee al jaren enthousiast spreken over een groter gezin, vindt de zanger dat ze eerst nog even moeten genieten van hun eerste zoontje Jack, die een paar maanden geleden werd geboren. "Ik ben destijds misschien te hard van stapel gelopen", zegt hij in weekblad Story.

"Het is belangrijk dat we wat meer rust in ons leven brengen", zegt de 24-jarige Berge. "Myrthe heeft een zware bevalling gehad en is daar nog niet helemaal bovenop. We willen dus even wachten."

Daarnaast is een huwelijk voor nu nog even een te dure grap. "Als ik met Myrthe trouw, dan moet het helemaal af zijn", zegt Berge. "Ik wil op een mooie locatie ergens in Italië trouwen. Ik spaar goed zodat ik over een poosje op een speciale manier mijn droomvrouw ten huwelijk kan vragen."

Voor Mylius hoeft het allemaal niet zo groots en meeslepend. "Voor mij mag het simpel", zegt ze. "Op de fiets naar het gemeentehuis, daar trouwen en daarna picknicken in een park. Maar Thomas heeft al een plan in zijn hoofd zitten en vindt dat van mij maar niets. Ik wacht dus rustig af."

Berge houdt zich voorlopig vooral bezig met zijn carrière en zijn gezinnetje. "Voor mijn vrouw en kind ben ik nu keihard aan het werk. We gaan een mooie toekomst tegemoet."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren