logo songteksten.net

Kate Upton kan niks met jaloerse vrouwen

(Novum) - Kate Upton is lang niet altijd tevreden met haar looks. Het model, dat vanaf donderdag in de Nederlandse bioscopen is te zien met Cameron Diaz en Leslie Mann in The Other Woman, probeert zich dan ook niet bezig te houden met vrouwen die haar met afgunst bekijken.

"Ik probeer me niet te focussen op de jaloezie van anderen, want ik heb het moeilijk genoeg met mezelf", zei de 21-jarige Upton tegen Novum Nieuws. "Ik probeer mijn best mogelijke 'ik' te zijn en als dat voor jaloezie zorgt is dat jammer, want dat is niet wat ik uitdraag. Dat is nooit mijn bedoeling."

Ook Cameron Diaz heeft een hekel aan afgunst. "Mensen die jaloers zijn, hebben een probleem met zichzelf", vindt de 41-jarige actrice. "Zij hebben een gebrek aan zelfvertrouwen. Dat maakt mij verdrietig, want het betekent dat ze niet waarderen wat ze hebben."

Diaz zegt zelf nooit te concurreren met andere vrouwen. "Zo ben ik nooit geweest. Het is belangrijk om je eigen individualiteit te vieren en mij is altijd geleerd: wat ik heb is van mij en wat een ander heeft is van hen. Ik hou ervan om het vrouw-zijn te vieren en dat is wat deze film ook doet", verwijst ze naar The Other Woman, over drie vrouwen die wraak nemen als ze erachter komen dat ze het met dezelfde man doen. "Wij maken allemaal iets pijnlijks mee en helpen elkaar, want dat is wat vrouwen doen."?

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren