logo songteksten.net

Roy Donders maakt huispakken voor mannen

(Novum) - Roy Donders brengt binnenkort een huispakkenlijn voor mannen op de markt. De 23-jarige Stylist van het Zuiden zegt donderdag in het AD dat het gaat om een 'comfortabele mannencollectie'.

"Anders dan bij mijn huispakken voor dames heeft de herenvariant natuurlijk geen pailletjes en andere blingbling-details", omschrijft de Tilburger, die wordt gevolgd in de serie Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden. "Wel zitten er typische Donders-elementjes op zoals in dit geval best stoere prints."

Donders, die onlangs een nieuwe dameslijn met comfortabele pakjes uitbracht, kwam eerder nog negatief in het nieuws omdat de kruisnaad van de pakken snel losliet. "Misschien is het met een of twee pakken misgegaan tijdens het productieproces in de fabriek", legt hij uit. "Helaas hebben juist de eigenaren van die foutief genaaide exemplaren zich bij de media gemeld. Met 99 procent was niks mis. Daar hoor je niemand over."

De stylist is vanaf dinsdag op RTL 5 te zien in het tweede seizoen van zijn realityserie. Deze reeks richt zich onder meer op zijn leven, zijn carrière als volkszanger en het ontwerpen van kleding.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren