logo songteksten.net

Reüniefilm voor Sisterhood of the Traveling Pants

(Novum) - Er komt een reünie voor Sisterhood of the Traveling Pants. Sisterhood Everlasting wordt de de titel van de derde film, gebaseerd op de populaire boeken van Ann Brashares. Dat heeft producent Alloy Entertainment bekendgemaakt. De regisseur van de eerste film uit 2005, Kwen Kwapis, regisseert ook het derde deel. Liz Garcia is verantwoordelijk voor het script.

In de eerste twee Sisterhood of the Traveling Pants-films worden de vier meisjes gespeeld door Blake Lively, Alexis Bledel, America Ferrera en Amber Tamblyn. "We hopen deze geweldige talentvolle groep weer bij elkaar te kunnen brengen voor de derde film," vertelt Les Morgenstein, de directeur van Alloy, aan entertainmenttijdschrift The Hollywood Reporter.

Het boek Sisterhood Everlasting werd geschreven door Ann Brashares en uitgebracht in maart 2012. Het verhaal laat wederom de vier bevriende meisjes zien, maar dit keer is het tien jaar later. De vriendinnen zijn volwassen geworden en uit elkaar gegroeid. Een van de vier probeert de groep weer bij elkaar te brengen door een reis te organiseren die hun levens gaat veranderen.

De eerste film uit 2005 leverde wereldwijd 42 miljoen dollar op. Het vervolg uit 2008 was goed voor 44,4 miljoen dollar.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren