logo songteksten.net

Amanda Bynes heeft haar rijbewijs terug

(Novum) - Amanda Bynes mag weer autorijden. De actrice, die haar rijbewijs in 2012 kwijtraakte vanwege twee ongelukken en een aanklacht voor rijden onder invloed, heeft haar rijbewijs weer terug, schrijft het Amerikaanse tijdschrift People.

Bynes werd in 2012 twee keer opgepakt omdat ze was doorgereden na een ongeluk. Ook werd de actrice van de weg geplukt omdat ze met een slok op achter het stuur was gekropen. Bynes heeft haar rijbewijs al gebruikt. De actrice werd zondag gespot toen ze samen met haar vader in Los Angeles rondreed in een zwarte BMW.

Bynes lijkt haar leven de laatste maanden weer wat meer op de rails te hebben. De actrice verliet eind vorig jaar een kliniek waar ze verbleef vanwege psychische problemen. Zo stichtte ze vorig jaar onder meer een brandje op de oprit van een wildvreemde.

Over de oorzaak van haar ontsporing werd flink gespeculeerd in de media. Zo werd gefluisterd dat Bynes worstelt met verslavingen aan alcohol en drugs en dat ze schizofreen is. De actrice ontkende beide geruchten.

De 28-jarige Bynes hoeft geen medicijnen meer te slikken voor haar problemen, maar zit nog wel in therapie. De actrice, die te zien was in films als She's the Man en Hairspray, heeft zich de afgelopen tijd voornamelijk geconcentreerd op haar studie aan de modeacademie in Los Angeles.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren