logo songteksten.net

Rapper Thomas Whitaker bezwangerde Tila Tequila

(Novum) - De Amerikaanse rapper Thomas Paxton Whitaker is de vader van de baby van realityster Tila Tequila. "Tila is ongeveer tien weken zwanger en ik ben de vader", zegt de rapper tegen de Amerikaanse entertainmentsite Radar Online.

Tequila, die bij het grote publiek bekend werd met haar MTV-realityshow A Shot at Love with Tila Tequila, maakte vrijdag bekend in verwachting te zijn van haar eerste kind maar deed niet uit de doeken wie de vader is. Ook was niet bekend dat ze een relatie heeft met Whitaker, die al drie kinderen heeft. "We zijn allemaal heel blij met de uitbreiding van ons gezin", vervolgt de rapper.

Whitaker vindt het 'prachtig' om te zien hoe blij Tequila is om moeder te worden. "Het is heel bevredigend om te zien dat iemand zo'n gevoel van binnen heeft", legt hij uit. "Vooral omdat het iemand is die al heel lang wacht op zo'n ervaring en die nog nooit heeft meegemaakt."

De 32-jarige realityster, die in 2012 een zelfmoordpoging deed, kwam de afgelopen maanden vooral in het nieuws vanwege haar vreemde uitspraken en gedrag. Zo beweerde ze onder meer de reïncarnatie van Adolf Hitler te zijn. Het nieuws dat ze zwanger is, wordt dan ook door verschillende Amerikaanse media in twijfel getrokken.

Volgens de rapper heeft de realityster zichzelf nu gevonden. "Tila heeft eindelijk het punt bereikt waaruit blijkt wat voor persoon ze echt is", legt hij uit. "Een sterke maar ook breekbare vrouw die het verdient om, net als iedereen, liefde te krijgen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren