logo songteksten.net

Jaap Reesema in elkaar geslagen op Koningsdag

(Novum) - Jaap Reesema beleefde zaterdag een vervelend einde van Koningsdag. De zanger is 's avonds in Amsterdam samen met een vriend in elkaar geslagen. Dat heeft zijn vriendin Kim Kötter laten weten op Facebook.

"Die van ons was super, maar is naar geëindigd omdat Jaap en zijn vriend Sjoerd slachtoffer zijn geworden van zinloos geweld", schrijft de presentatrice. Volgens Kötter werden de winnaar van het derde seizoen van X Factor en een vriend door zes man op de grond gegooid. "Er is op ze ingeschopt en de scooter is stuk gegooid."

Een van de vechtersbazen wilde achteraf zijn excuses aanbieden. "Maar zijn maten wilden het nog even erger maken. We zijn natuurlijk snel weggereden." Volgens de 31-jarige presentatrice en voormalig Miss Universe gaat het nu oké met Reesema. "Ze zijn natuurlijk erg geschrokken en hebben allebei schaafwonden in nek, op knie en arm."

Kötter laat aan RTL Boulevard weten aangifte te gaan doen. "Niet dat we er veel mee kunnen bereiken waarschijnlijk, maar men wil wel graag dat we er melding van maken", zegt ze. "Wellicht is het vaker gebeurd gisteren en kunnen we anderen helpen. En ze hebben veel camera's hangen tegenwoordig."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren