logo songteksten.net

Britney Spears aangeklaagd om gebroken neus

(Novum) - Britney Spears wordt voor de rechter gesleept door een danseres. De zangeres zou haar tijdens het uitvoeren van een dansje per ongeluk in het gezicht hebben geslagen, wat resulteerde in een gebroken neus. De danseres beweert dat de mensen die voor Spears werken hadden beloofd de medische kosten op zich te nemen, maar dat is niet gebeurd.

Het vermeende incident vond in augustus plaats op de set van de Spears' clip Work Bitch, schrijft website TMZ. Volgens Dawn Noel waren zij en haar collega-danseressen al enige tijd aan het repeteren toen een 'slonzige en verwarde' Spears binnenkwam en aansloot. Tijdens een draai zou ze op zoek naar balans haar handen hebben uitgestoken en Noel in het gezicht hebben geraakt. Volgens de danseres was voor iedereen duidelijk een krakend geluid te horen, maar danste Spears na een kort 'sorry' verder.

Noel moest een operatie ondergaan en wachtte vervolgens maanden op de beloofde onkostenvergoeding. Die bleef echter uit. Het geduld van de danseres is nu op en ze stapt maandag naar de rechter.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren