logo songteksten.net

The Common Linnets wint het van Michael Jackson

(Novum) - Michael Jackson is niet opgewassen tegen The Common Linnets. De in 2009 overleden zanger is met zijn nieuwe album Xscape binnengekomen op de tweede plek van de Album Top 100. Ilse DeLange en Waylon dringen met het album van hun gelegenheidsduo de lijst binnen op de eerste plaats.

Ook in de Single Top 100 legt Jackson het af tegen het duo. Zijn nummer Love Never Felt So Good, een duet met Justin Timberlake, is weliswaar van de derde naar de tweede plek gestegen, maar weet The Common Linnets niet te verslaan. DeLange en Waylon voeren de lijst nog steeds aan met hun Songfestivalhit Calm after the Storm.

Zowel The Common Linnets als Jackson staat met meerdere nummers in de Single Top 100. Zo is het duo in totaal dertien keer in de lijst te vinden en wist de zanger met acht nummers van zijn postume album een plekje te bemachtigen.

DeLange en Waylon, die zaterdag tweede werden bij het Eurovisie Songfestival, zijn niet de enige act uit de Europese muziekwedstrijd in de singlelijst. Zo komt de Oostenrijkse winnares Conchita Wurst, die bekend staat om haar opvallende verschijning, met Rise like a Phoenix binnen op de derde plek.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren