logo songteksten.net

Justin Timberlake wint zeven Billboard Awards

(Novum/AP) - Justin Timberlake was zondagavond de grote winnaar van de Billboard Music Awards. De zanger viel zeven keer in de prijzen, onder meer in de categorie beste artiest. Hij was niet aanwezig bij de prijzenregen van muziektijdschrift Billboard in Las Vegas, omdat hij op tournee is in het buitenland. Op een videoscherm was wel te zien dat hij zijn fans bedankte.

Het hoogtepunt van de avond was echter het hologram van Michael Jackson. Het middels lichttechnieken gecreƫerde beeld van de overleden zanger zong en danste op het nummer Slave to the Rhythm, afkomstig van Jacksons vorige week verschenen album Xscape. Een gedeelte van het publiek werd emotioneel van het optreden.

Een ander opmerkelijk moment was een optreden van Robin Thicke. De zanger, die vier Billboard Music Awards won, bracht een voor zijn vrouw geschreven nummer ten gehore. De twee maakten begin dit jaar bekend uit elkaar te zijn, maar Get Her Back is overduidelijk een poging om actrice Paula Patton terug te winnen. Thicke eindigde het optreden op een knie en de woorden: ik moet haar vanavond terug hebben.

Onder anderen zangeressen Katy Perry en Lorde vielen ook in de prijzen. De twee gaven bovendien een optreden, net als Miley Cyrus, die Lucy in the Sky with Diamonds van The Beatles in een nieuw jasje stak. Jennifer Lopez werd onderscheiden met een oeuvreprijs.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren