logo songteksten.net

Geen extra druk voor tweede plaat Gers Pardoel

(Novum) - Het grote succes van zijn debuutalbum leverde Gers Pardoel geen extra druk op bij het maken van zijn tweede plaat. "Ik ben daar helemaal niet mee bezig geweest", vertelt de rapper in De Telegraaf over het evenaren van het succes van zijn debuut. "Ik weet heel goed dat hoe bekender je wordt, hoe meer mensen een mening hebben over wat je maakt. Maar dat kan ik makkelijk loslaten."

Zijn tweede plaat De Toekomst is van Ons is volgens Pardoel 'persoonlijker en muzikaal gaat het verder'. "Dat kun je horen aan hoe het is gemixed, hoe het instrumentaal in elkaar zit, maar ook aan de diversiteit van de nummers. Het voelt als groei."

Over de ontvangst van het nieuwe schijfje, dat vrijdag verschijnt, maakt Pardoel zich niet al te veel zorgen. "Ik ben heel zeker over dit album. Ik vind hem echt heel goed." Toch heeft de 33-jarige rapper naar eigen zeggen koude rillingen en kriebels in z'n buik. "Ik heb elk nummer met zo veel passie gemaakt. Bij iedere track die af was kreeg ik dat wow-gevoel. In al die tracks zit mijn karakter, het komt uit mijzelf. Wat je hoort, is hoe ik me voelde."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren