logo songteksten.net

Marco Borsato zou huwelijk zo overdoen

(Novum) - Marco Borsato is ook na zestien jaar huwelijk nog zielsgelukkig met Leontine Ruiters. De twee trouwden op 22 mei 1998, precies zestien jaar geleden. Daar staat Borsato uitgebreid bij stil op social media. "Ik zou het zo weer overdoen. Ik hou van jou liefste", schrijft de 47-jarige zanger bij een trouwfoto.

"Zestien jaar geleden sprak ze de onvergetelijke woorden 'I do' uit op onze zonovergoten bruiloft in Venetiƫ", schreef Borsato op Instagram. "Sinds dat moment is ze niet alleen mijn vrouw, maar ook mijn rots in de branding, mijn trots, mijn psycholoog, mijn maatje, mijn beste vriendin." Bij een andere foto schrijft Borsato dat zijn echtgenote 'nog net zo mooi is als toen'. Ook noemt hij de afgelopen zestien jaar 'de mooiste jaren van mijn leven'.

Marco en Leontine kregen drie kinderen. Zoon Luca was in 1998 hun eerste spruit, in 2001 volgde zoon Senna. Dochter Jada voegde zich een jaar later bij het gezin. De Borsato's maakten de afgelopen jaren ook diepe dalen mee. Zo ging The Entertainment Group, de productiemaatschappij waarvan Borsato aandeelhouder was, in 2009 failliet. Ook werd de zanger begin dit jaar getroffen door een lichte beroerte.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren