logo songteksten.net

Nieuw nummer Kanye West te horen in sportreclame

(Novum) - Het nieuwe nummer God Level van Kanye West is voor het eerst te horen in een nieuwe reclame van Adidas. Het Duitse sportmerk schaakte de rapper voor een spot, met noeste topvoetballers en kinderen in favela's, voor de All or Nothing-campagne. Deze wordt gelanceerd in de aanloop naar het WK voetbal in Braziliƫ, dat op 12 juni begint.

Wests laatste album, Yeezus, dateert van vorig jaar. Naar verluidt is hij al maanden bezig met opnames van zijn nieuwe album, dat later dit jaar uitkomt. Het nummer uit de reclame lijkt de eerste single te zijn.

'You see sharks in the water', rapt West terwijl grootheden als Lionel Messi en Luis Suarez zich in het zweet trainen. "De All or Nothing-campagne gaat over alles geven om je doelen te bereiken", zegt Tom Ramsden, internationaal marketingdirecteur bij Adidas. "Met die mentaliteit heeft ook Kanye West zich naar de top geknokt. Zowel Adidas als Kanye zijn marktleiders in hun eigen gebieden, dus deze samenwerking was heel logisch."

West ging vorig jaar al een samenwerking met het sportmerk aan, waardoor hij naar eigen zeggen 'groter dan Wal Mart' zou worden. Later dit jaar worden zijn eerste ontwerpen voor sport- en vrijetijdskleding onthuld. Hij wil ook zijn eigen schoen op de markt brengen, de Yeezy.

Al het nieuws over Kanye West is deze dagen hot. De rapper staat op punt van trouwen met Kim Kardashian, met wie hij sinds 2012 een relatie heeft. De onthulling van de sportreclame lijkt dan ook bijzonder nauwkeurig getimed.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren