logo songteksten.net

Nicole Kidman ziet kinderen liever niet acteren

(Novum) - Nicole Kidman hoopt dat haar kinderen later niet gaan acteren. "Als ouder is het laatste wat je wilt dat je kind een acteur wordt. Het is namelijk een heel zwaar bestaan", zegt de actrice in de Britse krant Daily Telegraph.

Kidman, die met haar ex Tom Cruise twee kinderen adopteerde en twee dochters heeft met haar man Keith Urban, zegt dat het ook een onzeker vak is. "We zitten continu te wachten tot iemand ons kiest en in ons gelooft, er zijn maar een paar mensen die dat aankunnen."

De 46-jarige actrice zegt dat je als acteur een dikke huid moet hebben. "Een groot deel van de aanvallen in de media zijn persoonlijk en veel van de afwijzingen zijn persoonlijk", legt Kidman uit. Toch zal ze haar kinderen wel steunen, mochten ze toch in haar voetsporen volgen. "Maar ik zal ze dan ook beschermen."

De actrice, die haar filmdebuut maakte op 16-jarige leeftijd, is zelf nog geregeld onzeker over haar eigen acteerspel. "Ik denk dat ik mijn beste acteerwerk nog niet heb laten zien", zegt Kidman, die in 2003 een Oscar won. "Ik wil dat iemand fantastisch spel in mij ontdekt."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren