logo songteksten.net

Ook Kirsten Dunst wil geen beroemde kinderen

(Novum) - Kirsten Dunst wil niet dat haar toekomstige kinderen in haar voetsporen treden. "Als ze gelukkig worden als acteur, is dat natuurlijk prima, maar ik zou ze nooit die kant opduwen", zegt de 32-jarige actrice tegen het Britse Contact Music. "Het heeft voor mij goed uitgepakt, maar het is heel moeilijk." Eerder liet Nicole Kidman al weten dat ze haar kinderen liever geen acteurs ziet worden.

Dunst, vooral bekend als Mary Jane Watson in de Spiderman-films met Tobey Maguire, was al als 1-jarige in een tv-serie te zien en op haar zevende had ze een rol in het komische drama The Bonfire of the Vanities. Op haar twaalfde speelde ze een nietsontziende vampier in Interview with the Vampire.

Begin 2008 werd het even stil, omdat de actrice zich moest laten opnemen wegens een depressie. In 2011 liet ze echter zien weer helemaal terug te zijn, toen ze op het filmfestival van Cannes de prijs voor beste actrice won voor haar rol in Melancholia.

Toch heeft Dunst een intense hekel aan enkele aspecten van haar beroemdheid. "Ik zou mijn kinderen nooit in Los Angeles willen laten opgroeien. Ik denk dat als ik daar niet zelf zou zijn opgegroeid, ik die stad zou haten. Ik heb nu opnames in New Orleans en daar ontdekte ik weer hoe fijn het is om niet steeds te worden achtervolgd door hordes paparazzi."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren