logo songteksten.net

George Ezra gefascineerd door Miley Cyrus

(Novum) - George Ezra moet er zondag na zijn optreden op Best Kept Secret in Hilvarenbeek als de wiedeweerga vandoor omdat hij naar de show van Miley Cyrus in de Ziggo Dome gaat. Een fan wil de Britse singer-songwriter zichzelf echter niet noemen. "Ik ben gefascineerd door haar."

"Ik heb nog nooit meegemaakt dat iemand op zo'n manier 'explodeert'", zegt Ezra tegen Novum Nieuws over de 21-jarige Cyrus. De Amerikaanse zangeres is voortdurend in het nieuws. Meestal is dat niet dankzij de muziek die ze maakt, maar vanwege haar provocerende gedrag. Zo stak ze eind vorig jaar een joint op in de Ziggo Dome bij de MTV EMA en staat ze standaard in weinig verhullende outfits op het podium.

"Ik snap niet helemaal wat er precies gebeurt rond haar persoon", aldus Ezra. "Ze heeft gewerkt met hele goede songwriters en sommige van haar liedjes zijn fantastisch, maar het gaat bij haar meer om de hele performance."

Ezra, bekend van de hit Budapest, kan zich bijna niet voorstellen dat hij even oud is als de zangeres. "Ik dacht altijd dat ze ouder was. Ze heeft al zo veel gedaan en ze was vroeger Hannah Montana", doelt de singer-songwriter op de komedieserie waarin Cyrus tussen 2006 en 2011 speelde.

De zanger heeft wel zin in het optreden. "Als ik maar niet omringd word door schreeuwende meisjes", aldus Ezra. "Ik wil wel een beetje de ruimte hebben om naar haar te kijken. Ik ben ook nog nooit naar een groot popconcert geweest, behalve een keertje naar Beyoncé. Dat was ook een gekkenhuis."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren