logo songteksten.net

Natasja Froger: René is aan eind van zijn Latijn

(Novum) - René Froger is helemaal opgebrand. De Toppers-concerten, zijn eigen optredens en de promotie van zijn WK-single hebben daar volgens zijn vrouw Natasja voor gezorgd. "Het is een kwestie van 'te veel hooi op zijn vork genomen'", zegt Natasja in het AD van dinsdag. Froger liet maandag weten zijn stem tot 7 augustus rust te geven.

Ludo Voeten, de woordvoerder van de zanger, zegt verbaasd te zijn door het besluit van Froger om gas terug te nemen. "Ik werk al een kwarteeuw nauw met René samen en dit is nooit eerder gebeurd. René gaat altijd door, zonder ook maar een moment te mopperen. Kennelijk is hij zichzelf nu toch echt tegengekomen, want hij is niet alleen vocaal op, maar ook fysiek."

De 53-jarige Froger zelf laat weten dat er 'niks ernstigs' aan de hand is. "Ik heb het gewoon knetterdruk gehad. De batterij is even leeg en ik heb dringend behoefte aan veel rust. Mijn stem is volledig weg, ik ben doodmoe en totaal kapot." De zanger komt later deze week met meer informatie. "Nu heb ik daar geen puf voor."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren