logo songteksten.net

Frontvrouw Chvrches slaat terug naar Linkin' Park

(Novum) - Chvrches-frontvrouw Lauren Mayberry heeft stevig van zich afgebeten in een reactie op de kritiek van Mike Shinoda. De zanger van Linkin' Park noemde de muziek van Chvrches eerder 'een soort reclamemuziek van Disney'. Mayberry vindt die kritiek 'complete bullshit', zegt ze in een interview met het Britse muziektijdschrift NME.

Shinoda gaf in april een flinke sneer naar een aantal bands. "Er is zo veel muziek, zo veel meuk dat klinkt als Haim of Chvrches of Vampire Weekend dat ik vol zit", zei hij toen tegen muziekblad Noisey. "Ik snak ernaar om dat niet meer te horen. Ik zet een rockzender aan in Los Angeles en het klinkt naar reclamemuziek van Disney."

Mayberry noemt op haar beurt de muziek van Linkin' Park 'overbodig'. "De mening van Shinoda vind ik eigenlijk niet zo belangrijk", zegt ze. "Het is niet mijn muziek, ik luister gewoon niet naar ze. Dat lijkt me beter dan maar wat roepen voor een soundbite. Leven en laten leven. Ik zal waarschijnlijk nog steeds geen albums van Linkin' Park kopen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren