logo songteksten.net

Kanye West uitgejouwd om minutenlange preek

(Novum) - Kanye West is in Londen uitgejouwd omdat hij zijn optreden op het Wireless Festival stillegde voor een minutenlange preek. Daarin gaf West het nogmaals af op de modewereld, waarin volgens de rapper veel sprake is van discriminatie. Ook in interviews doet de rapper daarover geregeld zijn beklag.

West sloot vrijdag de eerste dag van Wireless af met een optreden van anderhalf uur. Volgens diverse Britse media, die ook filmpjes van het gejouw plaatsten, sprak West het publiek in totaal zo'n twintig minuten toe. Festivalgangers vertellen dat honderden bezoekers afhaakten tijdens de preek van de 37-jarige rapper. "Ik ga geen namen noemen, maar Nike, Louis Vuitton en Gucci discrimineer me niet omdat ik een zwarte man ben die muziek maakt", tierde West onder meer.

Ook blies de rapper nogmaals de loftrompet over Kim Kardashian. "Ik heb zeven jaar geleden al tegen Kim gezegd dat ik met haar zou trouwen en dat heb ik ook gedaan", zei West, die in mei kosten noch moeite spaarde om eeuwige trouw te beloven aan de 33-jarige realityster. "Ik wilde iets geweldigs doen en de wereld veranderen. Dat is nog steeds mijn plan." Kardashian liet op haar beurt weten haar man enorm te missen nu hij op tournee is. "Kom snel weer naar huis", twitterde de realityster.

Het is overigens niet de eerste keer dat West tijdens een optreden is uitgejouwd. In 2008 werd de rapper uitgejoeld omdat hij te laat op kwam dagen op het Bonnaroo Music Festival. Twee jaar later was het raak tijdens de Thanksgiving Parade in New York.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren