logo songteksten.net

Kanye West gekwetst door uitjoelberichten

(Novum) - Het ego van Kanye West is erg gekrenkt door berichten in de media dat hij vrijdag is uitgejouwd tijdens een concert op een festival in Londen. "Het heeft me gekwetst want ik weet dat iedereen het enorm naar zijn zin heeft gehad", zei de rapper, volgens verschillende Britse media, zondagavond tijdens een optreden in Birmingham.

De media schreven afgelopen weekeinde dat West werd uitgejoeld tijdens de show omdat hij het concert stillegde voor een minutenlange tirade. De rapper, die te pas en te onpas zijn ongezouten mening geeft, uitte in zijn preek zijn ongenoegen over discriminatie in de modewereld. "De media zeiden dat mensen mij uitjouwden. Ik ga niet liegen, ik ben niet onzichtbaar."

De 37-jarige West liet ook weten niet van plan te zijn voortaan zijn mond te houden. "Het maakt niet uit wat ik zeg, vanuit de grond van mijn hart is er niets wat ze kunnen doen waardoor ik stop." Toch hield de rapper zijn toespraak tijdens het concert in Birmingham kort. "Het spijt me dat ik niet de agressieve klootzak ben die ik normaal ben, maar ik kom terug."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren