logo songteksten.net

Johansson en Hill in beeld bij Coen Brothers

(Novum) - Scarlett Johansson en Jonah Hill zijn in onderhandeling voor rollen in Hail, Caesar!, de nieuwe film van Joel en Ethan Coen. Johansson is in beeld voor een bijrol als Hollywoodactrice die ineens zwanger wordt als ze op het punt staat een grote film op te nemen, schrijft Indiewire. Hills rol is nog onbekend, valt te lezen in The Wrap.

De 29-jarige Johansson is ook in werkelijkheid zwanger. Het is dan ook waarschijnlijk dat de actrice slechts een paar opnamedagen heeft. Johansson werkte al met de gebroerders Coen aan The Man Who Wasn't There uit 2001.

Eerder werd al bekend dat ook Channing Tatum, Tilda Swinton en Ralph Fiennes in onderhandeling zijn voor rollen. George Clooney en Josh Brolin hebben al getekend voor de hoofdrollen. De film speelt zich af tijdens de hoogtijdagen van Hollywood in de jaren vijftig, met Clooney als regelaar Eddie Mannix, die zorgt dat het de grote sterren aan niets ontbreekt, maar hen ook in toom moet houden. Brolin speelt Howard Strickling, directeur van MGM.

Tatum speelt een aanstormend acteur die wordt ondergebracht bij Mannix. Fiennes speelt een filmmaker en Swinton een roddeljournalist. Het is nog onduidelijk of Hill en Tatum, die elkaar goed kennen van 21 en 22 Jump Street, in Hail, Caesar! samen in beeld zullen zijn.

De opnames van Hail, Caesar! gaan dit najaar van start. Wanneer de film moet uitkomen is nog onbekend.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren