logo songteksten.net

Fans The Notebook treuren om zwangerschap Mendes

(Novum) - Fans van de film The Notebook zijn in de rouw nu verschillende ingewijden beweren dat actrice Eva Mendes over twee maanden haar eerste kind verwacht van Ryan Gosling. "Eva Mendes krijgt blijkbaar een baby met Ryan Gosling", zegt een fan op Twitter. "Da's niet eerlijk: hij hoort bij Rachel McAdams." Gosling en McAdams speelden een stelletje in The Notebook en hadden ook in het echt een relatie.

"Ryan Gosling krijgt een baby en Rachel McAdams is niet de moeder. Even stilte alsjeblieft", schrijft een ander. "Alle meisjes gaan zichzelf nu in slaap huilen", beweert weer een ander. "Ryan Gosling heeft zijn heilige sperma gedeeld met Eva Mendes en niet met Rachel McAdams."

De 33-jarige Gosling heeft sinds 2011 een relatie met de 40-jarige Mendes. Verschillende bronnen bevestigden de afgelopen dagen aan verschillende Amerikaanse media dat de twee hun eerste kind verwachten. Hoewel de acteurs zelf nog met geen woord hebben gerept over een zwangerschap, werden ze op Twitter wel gefeliciteerd door talkshowhost Ellen DeGeneres. "Proficiat! Dit wordt de mooiste tweetalige, deels superhelden-, best geklede baby aller tijden."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren