logo songteksten.net

Melisa Schaufeli lonkt niet naar andere mannen

(Novum) - Melisa Schaufeli zegt nooit te flirten met andere mannen. "Flirten vind ik echt niet kunnen", zegt de verloofde van oud-profvoetballer Andy van der Meijde in Grazia. "Het is toch aandacht vragen van een ander terwijl je een eigen man hebt. Dat vind ik heel raar."

De playmate, die vanaf augustus weer in een reallifesoap te zien is met Van der Meijde, is naar eigen zeggen net als haar aanstaande enigszins jaloers aangelegd. Wel liet ze haar geliefde naar het WK in Lingerie gaan. "Andersom had ik zoiets niet moeten doen hoor." Van der Meijde was scheidsrechter bij het WK in Lingerie, het programma met schaars geklede dames dat in de rust van alle WK-wedstrijden te zien is bij Veronica.

Schaufeli kan er zelf ook wat van. Volgens haar durven vrouwen geen contact te zoeken met Van der Meijde als zij erbij is. "Ze proberen het wel eens als ze denken dat hij alleen in de stad is. Maar dan sta ik verderop en kom ik ineens woest om de hoek. Ik neem dan ook echt geen blad voor de mond. Wegwezen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren