logo songteksten.net

'Borgman is leuke herinnering aan zoon'

(Novum) - Voor Hadewych Minis is het zien van de film Borgman vooral een leuke herinnering aan de periode vlak na geboorte van haar zoon Salvador. "Ik zie in sommige scènes duidelijk dat ik net ben bevallen, want daar heb ik nog enorm grote borsten", zegt de actrice, die voor haar rol een Gouden Kalf won, tegen Novum Nieuws.

"Dan denk ik: o ja, daar was ik nog aan het kolven", gaat Minis verder. "Van mij hoefden mijn borsten niet zo in beeld, maar het is ook een leuke herinnering aan de tijd vlak na de geboorte van mijn zoon."

Voor de 37-jarige actrice betekende het Gouden Kalf geen gouden bergen. "Je hoort vaak dat de carrière van een acteur enorm wordt beïnvloed door deze prijs, maar dat viel voor mij wel mee. Het ging vlak voor Borgman ook al heel goed met me, dat is nog steeds zo."

"Ik ben blij dat ik een aantal zeer mooie filmprojecten in mijn agenda heb staan", zegt Minis gelukkig. "Daarnaast is de invloed van een Gouden Kalf voor mij misschien wat moeilijker te meten omdat ik ook zo druk ben met mijn muziek." De actrice is momenteel bezig met haar tweede album.

Minis zette donderdag haar hand in het cement van een tegel voor het Nederlands Film Festival. Ook Marwan Kenzari, die vorig jaar een Kalf won voor zij rol in Wolf, plaatste zijn afdruk. De tegels van de Gouden Kalf-winnaars van vorig jaar voor beste acteur en actrice worden elk jaar voorafgaand aan het NFF bijgelegd in Utrecht.

Het festival vindt dit jaar plaats van 24 september tot en met 3 oktober. Op de laatste dag worden de Gouden Kalveren voor de films van het afgelopen jaar uitgebracht.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren