logo songteksten.net

Kat Karl Lagerfeld gezicht make-uplijn

(Novum) - Karl Lagerfelds kat Choupette is het gezicht van een nieuwe make-uplijn. In samenwerking met het Japanse merk Shu Uemura verschijnt rond de kerstdagen een kleine collectie, genaamd Shu-pette, met onder meer 'harige valse wimpers'.

De 2-jarige Choupette doet de laatste tijd goede zaken. Naast een eigen make-uplijn heeft het beest een boekendeal op zak. In Choupette: The Private Life of a High-Flying Fashion Cat zijn portretten te zien van de kat, die daarnaast vertelt over haar leven met 'papa' Karl. De foto's zijn gemaakt door Lagerfeld.

"Miss Choupette houdt van Latijns-Amerikaanse muziek, maar haat opera", vertelt Lagerfeld over zijn geliefde en beroemde huisdier, dat meer dan 37 duizend volgers heeft op Twitter, aan modeblad Marie Claire. "Haar verzorging kost veel tijd: ze heeft twee persoonlijke verzorgers omdat ze niet graag alleen is. Ze is überverwend en slaapt op mijn bed."

De 80-jarige Duitser kreeg Choupette in 2011 van het Franse model Baptiste Giabiconi. Vorig jaar zei de ontwerper graag met het beest te willen trouwen. "Ik had nooit verwacht dat ik zo verliefd zou kunnen worden op een kat."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren